Conferència “Ser multilingüe o no ser…? Les representacions de les llengües dels joves barcelonins”

multConferència que organitza la Càtedra de Multilingüisme sobre la publicació “Ser multilingüe o no ser…? Les representacions de les llengües dels joves barcelonins”. Hi intervindran el doctor Joan Pujolar, responsable de recerca de la Càtedra de Multilingüisme Linguamón-UOC, i el doctor Ernest Querol, autor de la publicació.joa

ernL’acte tindrà lloc el dijous, 30 de juny a les 18.30 hores a la sala Pi i Sunyer de l’Institut d’Estudis Catalans, al carrer del Carme, 47. S’obsequiarà els assistents amb un exemplar de la publicació.ins

Trobareu més informació sobre aquesta publicació en aquests enllaços:

http://www.uoc.edu/portal/catala/sala-de-premsa/actualitat/noticies/2011/noticia_074.html

http://catedramultilinguisme.uoc.edu/

This entry was posted in CURSOS I CONFERÈNCIES. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *