CELEBRACIÓ de les DIADES del CONTES DEL MON

11Sis contacontes de l’AMAPEI – Associació de Músics i Animadors Professionals d’Espectacles Infantils, un del grup Ara va de bo i l’Associació COMSOC – Comunicació Social s’han posat d’acord per convidar a celebrar “Diades dels Contes del Món” aescoles, instituts, centres cívics, biblioteques,… en definitiva a tota la comunitat educativa de Catalunya que vulgui passar una bona estona amb contes i cançons d’arreu del món.22 Una jornada plena de diversitat cultural, d’aprenentatge humà, a través de les històries participants al “Concurs de podcast – Contes del Món” interpretades en aquesta ocasió per un animador. Un animador que a més ens contextualitzarà cada conte i compartirà elements culturals del poble de la Terra protagonista. Si esteu a la província de Barcelona gaudireu de la subvenció del 50% del cost, doncs la diada forma part del Catàleg d’accions de sensibilització 2011 de la Diputació de Barcelona.

3

Els animadors… Els set animadors  són: 1.- En Jordi Roura del grup Ara va de bo, 2.- En Manel Hernández del grup Articulat, 3.- En Carles Cuberes, 4.- En Jaume Barri, 5.- En Jordi Tonietti, 6.- En Oriol Canals, i 7.- En Rah-mon Roma.  Aquests sis darrers són membres de l’AMAPEI.

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in AULA D'ACOLLIDA, AULA ORDINÀRIA, INTERCULTURALITAT I COHESIÓ SOCIAL, LLENGUA CATALANA. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *