ESCOLES COMPROMESES AMB EL MÓN

El Departament d’Educació estem participant amb el Projecte Escoles Compromeses amb el Món http://www.escolescompromeses.org. .

Escoles Compromeses amb el Món són una xarxa de centres educatius, municipis i ONG. Ofereixen un espai d’intercanvi d’experiències educatives relacionades amb la cooperació i la solidaritat, la pau i els drets humans. És un espai de reflexió, formació, aprenentatge i construcció conjunta del coneixement en xarxa, on compartir bones pràctiques a partir de la pròpia experiència. Pretenen crear ponts de comunicació entre els diferents agents que treballen l’educació en la ciutadania global, com ara, centres d’educació formal, centres d’educació no formal, ONG, ajuntaments, AMPAS, entitats, xarxes solidàries…

ESM publica un butlletí quinzenal d’informacions d’activitats i recursos al voltant de l’Educació pel Desenvolupament, Drets Humans, Pau i Interculturalitat.

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in INTERCULTURALITAT I COHESIÓ SOCIAL. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *