LES AGUDES, MICROPROJECTES

Hem dedicat uns dies dels mesos de febrer i març de manera intensiva a fer per primera vegada Microprojectes, projectes molt definits de contingut i de temps, escollits per nosaltres i treballats en grups petits de dos o tres persones. En aquesta presentació veureu els temes que hem treballat, les preguntes que volíem contestar i el producte final que hem construït.

 

 

Projecte: La història del segle XX (Turó de l’Home)

Aquí teniu el tancament del projecte de la història del s.XX. A partir de diferents programes de festa major i analitzar les diferències vam començar a investigar sobre política. L’objectiu final era representar un fet de la vida quotidiana a través del temps. Esperem que gaudiu dels esquetxos creats tan com nosaltres fent-los i representant-los.
CARNAVAL, LES AGUDES

Enguany les mesures Covid no ens han permès celebrar el Carnaval amb tota l’escola si bé, dins de cada bombolla ho hem celebrar prou bé. Cada un de nosaltres s’ha creat un personatge a partir dels diferents complements que vàrem portar, l’hem descrit, l’hem dibuixat i l’hem interpretat en la miniobra que hem creat. Aquí teniu algunes fotografies per veure com de guapos estàvem.

 

Projecte Muntanya, Les Agudes

Aquests dies hem donat per acabat el projecte de la nostra muntanya. A l’igual que els altres cinquès vàrem rebre el repte del Cda de Can Santoi per investigar la vegetació del Montseny. Vàrem descobrir els estatges de vegetació i vàrem esbrinar el perquè d’aquests canvis a mesura que pujàvem la muntanya: la insolació (obaga i solana), l’alçada, la pluja, el vent, la temperatura … Aquest és el mural que vàrem crear per explicar-ho.

 

Projecte Turó de l’Home

Ja fa uns dies que el camp d’aprenentatge de Can Santoi ens va demanar un perfil de la nostra muntanya amb els estages de vegetació del Turó de l’Home. Vam anar al Turó de l’Home, vam descobrir que la vegetació anava canviant a mesura que anàvem pujant. Entre tots vam recollir mostres necessàries, vam fer un perfil del Turó de l’Home amb tota la vegetació de la muntanya i vam arribar a unes conclusions:

la humitat, la boira, el desnivell, el canvi de temperatura, el tipus de sòl i l’alçada

són els factors que determinen la vegetació que hi podem trobar.

DIBUIX AL NATURAL

El divendres 20 de novembre els infants del grup de Les Agudes vàrem anar al Camp de la Barraca al costat del riu Llobregat per tal de fer Dibuix al Natural.

Aquí teniu les fotografies d’aquell dia i la mostra de dibuixos.

Cliqueu sobre la fotografia per veure l’àlbum