‘How I Met Your Mother’ en el món clàssic

Com molts sabreu, ‘How I Met Your Mother’ és una comèdia i va ser creada per Craig Thomas i Carter Bays, estrenada en la CBS el 19 de setembre de 2005 i  finalitzada el 31 de març de 2014. Els seus protagonistes són  Josh RadnorNeil Patrick HarrisCobie SmuldersAlyson Hannigan y Jason Segel. Aquesta sèrie consta de nou temporades, i l’ última va acabar d’emetre’s el 31 de març de 2014.

Doncs bé, en el capítol 16 de la sisena temporada, Barney declara el dia 13 de febrer —un dia abans de Sant Valentí— el dia de la desesperació, tal i com s’anomena aquest capítol. Diu, que aquest dia les dones estan desesperades, soles i amb l’autoestima molt baixa perquè creuen que estan destinades a passar soles el dia conegut mundialment com el dia de l’amor. Per tal que s’entengui la teoria de Barney, hi ha un retrocés en el temps fins a la època romana. Deixo aquí el principi del capítol i així podreu visualitzar-lo i opinar millor.

Más vídeos en Antena3

Noelia Nistal García, 4t. C (optativa 3).

7 comentaris a “‘How I Met Your Mother’ en el món clàssic

 1. Retroenllaç: ‘How I Met Your Mother’ en el m&oac...

 2. Primer de tot,he de dir que és una de les meves series preferides.Les teories de Barney són sempre molt esbojarrades,crec que és molt bona idea que el 13 de febrer és declari el dia de la desesperació,crec que és una alternativa molt encertada.Encara que crec que no totes les dones estem tant desesperades el dia de Sant Valentí i el dia abans.

 3. Xaipe!
  El personatge de Barney com sempre amb les seves idees tant descabellades! Un dels personatges que més m’agrada d’aquesta sèrie. La veritat és que no he vist mai aquest capítol però la representació que fan de l’antiga Roma trobo que és molt graciosa i creativa.

 4. Salve!

  Definnitivament How I Met Your Mother és una de les meves series preferides i la veritat és que en Barney és un dels personatges que més m’agrada pel seu sentit de l’humor i les tantes coses sense sentit que fa.
  M’ha sorprés que justament fos ell qui introduís referents clàssics a la serie perquè mai ho hauria imaginat.

 5. Salve!

  M’encanta How I Met Your Mother i crec que és una sèrie genial. Precisament el personatge que introdueix el referent clàssic és un dels que més m’agraden!
  En Barney és un personatge que m’agrada per les burrades i totes les coses que fa per viure de la vida.

 6. Bonum diem,
  Aquesta sèrie és molt divertida i m’agrada molt. Mai m’hauria imaginat que surtís algun referent clàssic i menys que estigues introduït pel Barney!
  Felicitats Noelia pel treball, molt bon artícle!
  Salve!

 7. Xaipe!
  Vull felicitar a la Noelia per aquest magnífic apunt! M’agrada molt aquesta serie i el Barney és un dels meus personatges preferits i totes les seves teories em fan molta gràcia!!
  Porto veient aquesta serie molts anys i mai m’havia adonat dels seus referents clàssics!! És curiós com podem trobar referents fins i tot a coses quotidianes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *