Actes de Comiat dels alumnes de 2n de Batxillerat del curs 2015-16

Promoció 2016 de 2n de Batxillerat. Institut Sant Andreu,

El proppassat dijous 26 de maig vàrem celebrar el comiat de la promoció de 2n de Batxillerat 2015-16. Han estat uns anys de gran activitat, heu crescut com a persones i hem “experimentat” amb vosaltres un ensenyament cada vegada més canviant. Us felicitem per haver fet realitat els vostres objectius i us desitgem que inicieu la nova etapa fora del centre amb plenitud i èxits.

Ens fa sentir orgullosos saber que hem participat, juntament amb els vostres pares, en la vostra formació i autonomia. Rebeu els millors desitjos de tots els vostres professors!

Enginyeries, infermeria, educació social, educació física, educació infantil, bioquímica, matemàtiques, administració d’empreses, turisme, antropologia, història i tantes altres opcions que teniu en ment, seran a partir d’ara el vostre destí. Que les eines que heu adquirit en aquests anys d’institut us siguin útils per als nous reptes. Moltes felicitats!!!

   


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Heu d'identificar-vos per publicar un comentari.