L’Institut Sant Andreu participa en el Festival de Ciència Tecnologia i Innovació

 “Vols veure com hem après a programar robots amb arduino? Apropa’t a veure els nostres projectes de recerca escolar”. Així s’anunciava la participació de l’institut Sant Andreu per a la tarda del dissabte 25 d’abril, en la Carpa Einstein, en la remodelada Plaça de les Glòries. Allí un grup d’alumnes de tecnologia de 4t d’ESO i de Batxillerat format per Cristobal Bistuer, Jordi Carrasco, Hussnain Idrees, Kevin Gómez, Núria Martínez, Esteban Martínez, Mar Meroño, Narek Mnatsakayan, Joshua Poma i Alex Roda, amb el professor Òscar Amoròs, han estat presentant les experiències sobre robòtica i també dos projectes de recerca de 2n de Batxillerat: Un model de submarí amb control dinàmic de placa arduino i Disseny i funcionament d’una Impressora 3-D.

Felicitats a tots els que heu participat per l’èxit assolit!!


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Heu d'identificar-vos per publicar un comentari.