LES BASSES DE TRES PINS MÉS A PROP. El nostre projecte d’Aprenentatge-Servei ha guanyat un ajut de la Fundació Jaume Bofill

 

L’Institut Bosc de Montjuïc ha guanyat un premi en la 6èna convocatòria d’ajuts de projectes d’Aprenentatge- Servei que organitza la fundació Jaume Bofill. El seu títol: Les basses de Tres Pins més a prop. Aquest projecte vol vincular  l’A21 escolar, l’Associació medioambiental Galanthus, l’institut de Secundària Bosc de Montjuïc i els centres de primària adscrits, així com l’entitat del Poble- Sec Fundació Artesà . Té diversos objectius que són afavorir l’aprenentatge connectiu entre tots els actors que interven i realitzar una sèrie d’actuacions en les basses amb criteris mediambientals.

Alicia García Romero

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *