Projecte PILE

Amb aquest projecte pretenem ampliar el coneixement i domini de l’anglès com a llengua d’ús habitual en àmbits distints del propi de l’estudi de la mateixa llengua. Tot i que fa anys que a l’institut es desenvolupen continguts AICLE (Aprenentatge Integrat de Continguts i Llengües Estrangeres) en matèries optatives d’informàtica, geografia o ciutadania, pensem que ha arribat el moment de sistematitzar aquestes activitats i dotar-les d’un caire més oficial.

Amb aquesta finalitat, es pretén que l’alumnat rebi formació en els continguts de l’àrea de les Ciències Naturals i la Informàtica en anglès, i assolir així un aprenentatge significatiu de l’idioma. Es posarà especial èmfasi en la millora de la competència comunicativa de l’alumnat en idioma anglès, en les habilitats oral, escrita i lectora, en estreta col·laboració amb el professorat d’anglès.

Alhora, el projecte incideix en un dels eixos fonamentals del projecte educatiu del centre: l’Agenda 21 escolar i el medi ambient, incloent la biodiversitat de la muntanya de Montjuïc, l’espai natural on es troba situat el centre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *