ELS ALUMNES DE 2n ESO HEM EXPLICAT LA VIDA DE LA BASSA DE L’ESCOLA ALS NENS I NENES DE PRIMÀRIA

Voleu veure l’activitat que hem fet? Cliqueu aqui!

En el Bloc 1 de 2n d’ESO (Estudi d’un ecosistema aquàtic) hem estudiat i investigat l’ecosistema aquàtic de la bassa de l’escola. També hem  estudiat els ecosistemes fluvials, la cartografia i els mapes topogràfics. Hem fet un plànol de la bassa i hem estudiat els organismes que hi viuen. Hi hem trobat molts organismes: efemeròpters, ostràcodes, puces d’aigua, larves de mosquit, capgrossos, granotes, limnees, algues, papirs, …

Avui, per finalitzar la matèria, els nois i noies del Bloc 1  hem anat a ensenyar a 1r de Primària la vida dels organismes aquàtics de la bassa de l’escola. Els nens i nenes de 1r han tingut molt d’interès i ens han fet moltes preguntes:  com s’anomenen els organismes, què mengen, com viuen, on viuen, si són vertebrats o invertebrats,..

Per poder-los veure  hem transformat la seva classe en un petit laboratori ple de microscopìs, lupes binoculars i matrassos i els hem dut mostres vives dels animals que hem capturat. La professora de la classe dels Llops, la Pilar, i l’Alicia i en Víctor, professors de ciències d’ESO, ens han acompanyat en l’activitat. Els companys i companyes de 2n d’ESO que tenien laboratori a primera hora ens han ajudat a preparant les mostres d’organismes i el material de laboratori.

Marina Alpuente, Carla Del Pozo, Sonia Robles

Estudi d’un ecosistema aquàtic. 2n ESO (Bloc 1).

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *