A I4 FEM CABANES A LA CASA “EL XARAGALL”

Els infants d’I4 vam anar d’excursió a la casa “El Xaragall”. Vam fer cabanes, piscines per a les formigues, vam intentar fer foc amb els pals, fogueres, vam trobar pals en forma de lletres, pals-titelles, pals-bebès, vam donar menjar als diferents animals, vam observar erugues, 3 cabretes acabades de néixer …!

Va ser un dia fantàstic!

Si feu clic a la foto, si voleu veure alguns d’aquests moments.

 

Sortida al Zoo de Barcelona

Els nens i nenes d’I5 hem anat d’excursió al Zoo de Barcelona. A la classe estàvem treballant el projecte dels animals i al Zoo hem pogut veure de prop les característiques que hem après a la classe.

Hem gaudit d’un gran dia observant els diferents animals terrestres més grans del món: L’hipopòtam, el rinoceront i l’elefant… Ens hem divertit veient els animals més simpàtics i moguts del Zoo: els micos, els ximpanzés i els goril·les.

Hem vist diferents animals de cada hàbitat, ja que el Zoo procura reproduir les condicions naturals del lloc on viu cada animal.

HA ESTAT UN GRAN DIA I ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ!!

Si feu clic a la foto, podeu veure tot el que vam veure al Zoo.

TREBALLEM LES MATEMÀTIQUES A I4

A I4 ha arribat una MALETA PEDAGÒGICA plena d’activitats i jocs MATEMÀTICS. Hem gaudit durant unes quantes sessions d’aquests jocs i material específic per treballar d’una manera divertida el raonament, l’estratègia, el volum, treball cooperatiu…

ENS HO HEM PASSAT D’ALLÒ MÉS BÉ APRENENT TOTS JUNTS!

Si voleu veure més imatges d’aquests materials i activitats podeu clicar a la foto i veure el repertori sencer. Esperem que us agradin.

 

La lectoescriptura a I5

Per tal d’aprendre a escriure i llegir durant aquest curs, els nens/es d’ I5, han repassat les lletres de l’abecedari, la seva grafia i el seu so. Ja coneixen bé totes les lletres de pal i aquest trimestre han començat a treballar les lletres lligades. I fan les primeres lectures.

S’aprofita la motivació i els propis interessos per anar aprenent cada dia més. Busquen lletres i paraules en els poemes, dites i cançons. Fan sopes de lletres, busquen les lletres que falten i treballen el vocabulari dels contes i del projecte.

Els agrada molt fer grafisme. Escriuen paraules  i també proven d’escriure frases. Confegeixen paraules amb lletres imantades i de fusta. Associen la paraula amb la imatge…

Si feu clic a la foto podreu veure una mostra de les diferents activitats que han fet aquest trimestre.

Carnestoltes 2023-Infantil

Al Carnestoltes fem festa i gresca, ens ho passem molt bé, ballem i cantem!

Fem desfilada de disfresses i ens animem!!

Portem esmorzar divertit, disfressat i maquillat, ai quina festa de menjars!!!

Hi ha abelles, superherois i pirates, quina varietat i creativitat!

Després d’una setmana boja amb pentinats divertits, pijames i cares pintades, ja estem desitjant descansar.

Bon carnestoltes!

Podeu fer clic a sobre de les imatges per veure les fotos!

I3. Cançó dels gats i les gates

Estimades famílies,

Fa unes setmanes els infants d’I3 van rebre una visita molt especial, la mare d’una companya de la classe, la Dèbora. Com que ella és mestra de música, ens va ajudar a inventar una cançó sobre el nom de la nostra classe “Els gats i les gates”. Vam aprofitar totes les coses que vam aprendre al projecte per poder compondre-la. Ho vam passar d’allò més divertit inventant aquesta cançó i ens va quedar molt bonica. Ara ens falta practicar-la per aprendre-la bé i poder cantar-la!!

PROJECTE I3. SEGON TRIMESTRE

Arran de la varietat d’aliments que els infants porten per esmorzar elaborats a casa, els quals han vist o han ajudat a fer a la seva família, aquest segon trimestre el nostre projecte tracta de “LES RECEPTES DE CUINA”.

En aquest projecte ens endinsarem a dintre de les receptes i treballarem conceptes com els ingredients, les quantitats, la bàscula, els estris de cuina…

Finalment, acabarem elaborant alguna recepta de les treballades a l’aula. De segur que aprenem moltes coses i ens ho passem d’allò més divertit!

Projecte 2n trimestre I5

Benvolgudes famílies!

Durant aquest segon trimestre, els nens i les nenes d’I5 han triat treballar el projecte dels ANIMALS. Molts dels alumnes tenen animals a casa i els agraden molt. Estem treballant les característiques físiques dels animals, com és el seu cos: mamífers, aus, peixos, amfibis i rèptils. També estan aprenent molt dels hàbitats on viuen: mar, bosc, desert, sabana, selva, granja, pol nord/sud.
Per conèixer i aprofundir més sobre el nostre projecte, estem portant informació de casa: llibres, fotos, joguines, dibuixos…
Quan acabem el projecte, anirem d’excursió al Zoo de Barcelona per veure el que hem après a classe.