ENGLISH

IT’S STORY TIME!

Esteu apunt per reviure algunes de les històries que hem treballat durant les últimes setmanes? Us atreviu a escoltar-les en anglès? Let’s go!

Feu clic i gaudiu de la història de la Nandi (Handa in English) que us hem presentat aquesta última setmana:

Aquí teniu una cançó molt bonica per acompanyar el conte de la Rinxols d’Or:

Gaudiu de la història de la Rínxols d’Or i els tres óssos:

 

IT’S ENGLISH TIME!

Aquesta setmana, els nens i nenes d’Infantil ens han sorprès parlant en anglès des de casa!

En el primer vídeo, trobareu un tastet de com els infants de P3 expressen els seus sentiments en anglès. A principis de curs, vam començar a treballar les emocions a partir d’una cançó que va engrescar de valent als Bombers i a les Bomberes i mica en mica, han anat adquirint autonomia per expressar-se lliurement.

https://youtu.be/9UiCwHuTVjU

 

En el següent vídeo, veureu els nens i nenes de P4 identificant alguns animals salvatges. Vam introduir aquest vocabulari a partir d’una passejada per la selva de la mà d’una cançó molt inspiradora i d’un conte molt dinàmic.

Amb aquests recursos i una mica de pràctica, els nens i nenes de P4 s’han convertit en autèntics experts i expertes en la matèria!

https://youtu.be/gBJw0nhUUCo

 

I per últim, els infants de P5 expressen els seus gustos, en aquest cas, en relació amb els aliments. Partint d’una cançó molt dinàmica que coneixeu molt bé i d’un conte molt original, vam introduir l’estructura per expressar gustos i vam consolidar i ampliar el vocabulari per referir-nos als aliments.

https://youtu.be/vobHs4pnItw

Si voleu veure els vídeos originals de tots els nivells, feu clic aquí.

Tots i totes heu fet una feina fantàstica! GREAT JOB, KIDS AND FAMILIES!

JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ

OUR CRAZY SONGS!

La setmana passada, vam enviar una proposta molt divertida als nens i les nenes de P5: crear i cantar una cançó expressant els seus gustos en anglès!

En aquest enllaç, trobareu un tastet dels vídeos dels infants que es van animar a enviar-nos les seves esbojarrades cançons!

GOOD JOB KIDS!

https://youtu.be/aDZbYFw_tkM

Si voleu veure els vídeos originals que ens heu fet arribar, feu clic aquí.

 

HELLO EVERYBODY!

Esperem que estigueu tots i totes molt bé!

Aquí teniu dos canals de Youtube plens de cançons en anglès per si voleu passar una estona ben divertida amb la família cantant i ballant.

ENJOY IT!

                          

 

LET’S TALK ABOUT FEELINGS

“It’s English time” a la classe de P5 i és moment de parlar d’emocions, també en anglès.

Com ja sabeu, aquest curs hem iniciat l’anglès a l’Educació Infantil i, a més  a més de tenir una sessió setmanal, fem un dia a la setmana de rutines en anglès.

En aquest espai, passem llista, contem quants alumnes hi ha a la classe, observem quin temps fa i dediquem una estona a expressar com estem. A principis de curs, una cançó conduia aquest moment. Més endavant, vam anar ampliant el vocabulari amb flashcards que mostraven diferents emocions i cada infant escollia la que millor representava com se sentia en aquell moment.

L’evolució d’aquesta pràctica està sent tan bona, que aquest mes de març, els infants de P5 han començat a practicar estructures més complexes relacionades amb les emocions i, fins i tot són capaços d’interactuar entre ells de manera autònoma.

Feu una ullada al vídeo!

https://youtu.be/-9XppP7LhtE

 

IT’S WINTER TIME!

Voleu escoltar un bonic poema que ens parla de l’hivern? No us perdeu els infants de P4 convertits en autèntics snowmans!

https://www.youtube.com/watch?v=jKotjD6fhN0

 

5 LITTLE MONKEYS!

Els nens i les nenes de P4 hem treballat la numeració a partir del conte “5 little monkeys” i ens ha agradat tant, que hem representat la història.

We hope you enjoy it!

https://www.youtube.com/watch?v=wi-BYN_oLlM

 

PARTICIPEM EN EL PROJECTE E-TWINNING

La classe dels Sols i les Estrelles hem participat en el programa E-twinning, el qual posa en contacte a escoles d’arreu del món perquè col·laborin en diferents projectes.

En aquesta ocasió, hem elaborat unes Christmas cards que contenen una cançó que hem treballat a l’aula i les enviarem a una escola de Grècia per desitjar als seus nens i nenes unes bones festes!

 

IT’S AUTUMN!

Ja fa unes quantes setmanes que els nens i nenes d’Educació Infantil estem treballant la tardor en anglès a partir de diferents activitats. Els infants de P5, per exemple, han aprés un poema que parla d’aquesta estació tan acolorida. Aquí us deixem el vídeo!

https://www.youtube.com/watch?v=eVuG04zJNL8

 

TRICK OR TREAT?

Els nens i nenes de P4 i P5 hem representat una de les tradicions més terrorífiques del Halloween: el Trick or Treat!

Ens hem transformat en personatges típic d’aquesta festivitat (ghosts, pumpkins, vampires, witches and skeletons) i hem anat espantant a tothom amb qui ens hem creuat a l’escola!!!

Si voleu veure més fotos, feu clic AQUÍ

 

HAPPY HALLOWEEN!

Com que s’acosta Halloween, els nens i nenes de P3 han rebut una visita fantasmagòrica a l’estona d’anglès… Mireu, el nostre puppet Sam ha vingut acompanyat d’un fantasma molt simpàtic! BOO! BOO!

 

WELCOME EVERYBODY!

Benvinguts i benvingudes a la part del bloc d’Educació Infantil on anirem penjant algunes de les activitats que fem a les estones d’anglès a l’escola.

Esperem que en gaudiu!