ELS POPS VAN A LA GRANJA.

Els infants d’I3 van anar a la granja el 13 d’abril. Després d’agafat l’autobús van arribar al lloc tan esperat, LA GRANJA DE PALAUDÀRIES!

Ja sabem com és d’important que els infants més petits puguin compartir estones amb els animals, sabem com viuen i com es comporten. Quants aprenentatges hem fet!!!!!!

Us deixem unes fotos per que veieu com de divertit va ser l’excursió;

LA GRANJA

Publicat dins de P3

RESUM FINAL DELS PROJECTES D’INFANTIL

És increïble i no us podeu arribar a fer una idea de toooooot el que hem après dels animals marins!!!! A l’inici de curs vam fer unes votacions i vam triar ser ELS POPS, ELS PINGÜINS I LES TORTUGUES MARINES.

En aquell moment, només teníem la il·lusió i les ganes d’aprendre, després de moltes preguntes sobre què sabem, que volem saber… ara, amb un munt d’estones parlant, investigant… podem dir que som uns experts i expertes en el tema. Les nostres mestres han fet un gran esforç per mostrar-nos la part més entretinguda, interessant i divertida d’aquests animals.

És per això, que en la setmana cultural, els infants d’infantil mostren a les seves famílies el vídeo final del projecte. És una activitat molt divertida de fer i tots riem molt!

Els nens i nenes han treballat i aquí podreu veure un petit resum de tot el que han après. Esperem que gaudiu tant, com nosaltres fent-ho. Moltes gràcies per formar part del nostre aprenentatge i aportar des de casa i aconseguir entre tots fer més interessants els projectes.

ELS POPS

ELS PINGÜINS

LES TORTUGUES MARINES