Pintada popular, juliol 2010, campions!!!!!

tothom-hi-pinta2

pintadapopular
______________________________________

Pintada Popular

_____________________________

Mail que hem enviat als mitjans de comunicació .

Hem trucat també a Presidència i a Conselleria d’educació per tal de fer resssò de la pintada reivindicativa.

Benvolguts,

L’INSTITUT BAIX MONTSENY de Sant Celoni, es complau a convidar-vos a la jornada reivindicativa “EN TEMPS DE CRISI TOTHOM HI PINTA” el dia 3 de juliol on pares, professors , alumnes i d’altres col.laboradors del municipi pintaran de forma voluntària l’interior de l’edifici amb l’esponsorització d’Aros química.

Fa més de deu anys que l’Institut Baix Montseny espera un edifici nou.

Després de moltes i moltes negociacions pel que fa al model educatiu del municipi de Sant Celoni i d’arribar a un acord respecte a la tipologia del nostre centre, LA CRISI ECONÒMICA GENERAL, ha aturat la construcció d’aquest nou edifici.

L’edifici actual és obsolet i deficitari en la globalitat de les seves instal.lacions.

Fruit de l’espectativa de la construcció, en breu, d’un edifici nou, no es va realitzar la reforma integral de l’institut ni es van fer les inversions indispensables pel bon manteniment de les seves instal.lacions.

Les deficiències més importants són en la xarxa elèctrica, la calefacció, el gimnàs, els vestuaris, les finestres, les portes, la pintura general, els espais de cicles formatius que no s’adequen a la normativa, etc…

És per aquest motiu que hem CONVIDAT AL MOLT HONORABLE PRESIDENT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA I A L’HONORABLE CONSELLER D’EDUCACIÓ A VISITAR LES NOSTRES INSTAL.LACIONS dissabte dia 3 de juliol aprofitant la PINTADA POPULAR, UNA MOSTRA DE COOPERACIÓ I TREBALL EN XARXA que pretén la millora col.lectiva d’un CENTRE OBLIDAT que vol assolir l’excel.lència que promulga la LEC en el seu preàmbul.

Comptarem amb la col.laboració especial del metge i escriptor Albert Figueras, Ubuntu. Sudáfrica, el triunfo de la concordia (Plataforma editorial)

Us convidem per tal que feu difusió d’ aquesta iniciativa popular que intenta ser un exemple pràctic a Catalunya de la filosofia UBUNTU impulsada per Nelson Mandela i com a una forma de trobar solucions creatives a les mancances que la societat actual ens imposa .

L’Institut Baix Montseny vol donar a conèixer el seu projecte i el seu somni d’esdevenir un veritable centre de desenvolupament humà. Un centre de CONVIVÈNCIA , APRENENTATGE I TREBALL.

Ben cordialment,

L’equip directiu de l’Institut Baix Montseny
i la seva comunitat educativa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *