Benvinguts

089.jpg

Aquest bloc està dedicat a algunes activitats que hem fet, durant el curs 2007-08, a les Ciències Socials de 4t d’ESO de l’IES Vescomtat de Cabrera, institut d’educació secundària situat a la comarca catalana de la Selva:

1. Tots els alumnes han fet un treball d’història oral, seguint les següents pautes:

.

[kml_flashembed movie=”http://www.xtec.cat/~aguiu1/socials/arxius/plantegemtreballhistoriaoral.swf” width=”500″ height=”750″/]

2. També han portat a classe materials, objectes o documents diversos, relacionats amb la història contemporània, seguint aquestes indicacions:

.

[kml_flashembed movie=”http://www.xtec.cat/~aguiu1/socials/arxius/exposiciodematerials.swf” width=”500″ height=”750″/]

3. Per a deixar constància gràfica dels materials i documents anteriors, presentem aquesta mostra fotogràfica.

4. Els alumnes han enviat al bloc, en forma de comentaris, els resums dels treballs que estaven fent i dels materials que volien presentar.

5. Finalment, hem fet una selecció de treballs i els hem publicat en aquest bloc. Esperem que gaudiu de la seva lectura. Les fotos, procedents d’àlbums familiars, han estat aportades pels alumnes. Parlant d’alumnes, clicant aquí els veure-ho en la seva festa de comiat.

Andreu Guiu, professor de Ciències Socials

034.jpg

5 thoughts on “Benvinguts

 1. Andreu Guiujornada Post author

  Hola!
  M’ha encantat molt la vostra pagina web…
  Nosaltres son de Valencia….estem en una petita comarca del sud.
  Les festes són en agost,i aquest poble es diu Castelló de Rugat.
  Bueno molts petonets.Fins aviat.

 2. Roser Vidal

  Enhorabona¡ Heu fet un treball magnífic. Ens doneu moltes idees i suggeriments per a posar-ho en pràctica a la nostra aula

 3. Alberto Ibàñez i Mezquita

  FELICITATS. Acabe de fer selectiu i he decidit aquest estiu fer un projecte a prop del franquisme, una mena de novel·la. El material m’ha servit moltíssim, a més a més, destacar que és un projecte arriscat i novedós o almenys aquí al País Valencià no ho havia vist mai, degut a que el franquisme s’oblidat i fins a segon de batxiller millor no donar-lo… Continueu així, un gran treball. Una forta abraçada.

 4. Jordi Oliver

  Enhorabona per aquest recull de treballs. Més que agradar-me, m’han tocat al cor. Feliciteu a tots els nois i noies que hi han participat. Tot són coses que jo no he viscut però aquesta mirada a la història tant sincera i fresca només es pot aconseguir amb una conversa entre avis i nets.
  Moltes felicitats

 5. Jacinta

  Enhorabona a tots els qui heu participat en l’elabiració d’aquesta pàgina web: professor i alumnes. Jo aquest any haig de fer de guia en el TMI i m’ha servit de moltíssima ajuda. Una abraçada des del País Valencià

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *