Una web d’audició


http://www.epdlp.com/

EL PODER DE LA PALABRA

  • Nivell. Per 3r ESO, al crèdit comú: Música 3. Per treballar la història de la música des de totes les vessants artístiques: Música, Literatura , Art i Cinema. Per 1r ESO. Per buscar informació, audicions de compositors clàssics o de bandes sonores originals.
  • També és interessant per fer un treball interdisciplinari a Batxillerat (Història de l’Art, Literatura Universal ,Història de la Música)
  • Requeriments tècnics. Ordinador , Internet
  • Requeriments TIC. Fàcilment manejable pels alumnes, ja que la seva exposició de materials segueix un ordre i és fàcil arribar a la informació.
  • Metodologia. Aquest recurs l’ utilitzaria per treballar la història de la música tant per ampliar una informació com per treballar prèviament altres aspectes (sobretot quan es treballa una època determinada, que extreguin informació escrita i visual de la literatura i de l’art ) També per realitzar exposicions orals a classe, realitzant treballs en grup sobre els compositors de música clàssica i la seva època. .

————————–

Una mostra auditiva:

Patrick Williams. Las calles de San Francisco

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà