Jornada Màrius Torres

Amb motiu de la commemoració del centenari del naixement de Màrius Torres, el Departament d’Ensenyament i la Institució de les Lletres Catalanes, en col·laboració amb l’Institut d’Estudis Ilerdencs, conviden el professorat de llengua catalana i literatura a participar a la Jornada Màrius Torres, que tindrà lloc a Lleida el divendres 13 de maig de 2011. La Jornada comptarà amb la participació de diferents especialistes sobre l’escriptor, comunicacions de professorat i alumnat i un recital. A més, el mateix dia a la tarda es realitzarà l’activitat “Màrius Torres, ruta literària per Lleida” adreçada als assistents de la Jornada que hi vulguin participar.

Inscripció

Termini ampliat fins al 18 de març.

Jornada

Jornada i ruta literària

Comunicacions

Recepció del 28 de febrer a l’1 d’abril.

El professorat interessat a exposar una comunicació caldrà que ho notifiqui al correu electrònic jornada.marius.torres@xtec.cat dins el termini establert, haurà d’enviar un resum de la seva comunicació, en el format següent:

2100 caràcters aproximadament, a doble espai, lletra Arial, cos 12, amb el títol de la comunicació, nom del comunicant, número del DNI, correu electrònic personal, nom del seu centre educatiu i localitat.

Una comissió valorarà les comunicacions presentades i triarà aquelles que, per tema, punt de vista i contingut, aportin una visió complementària de l’obra de Màrius Torres en el context de l’ensenyament secundari obligatori i el batxillerat.

Les comunicacions a càrrec d’estudiants seguiran el procediment anterior, afegint-hi la supervisió del professor o professora que l’avala (nom i correu electrònic personal del professor o professora) i el vistiplau de la direcció del centre.

Caldrà fer constar a la presentació de les propostes el material de suport necessari per a la comunicació.

Notificació d’acceptació de les propostes: del 4 al 8 d’abril.

Certificacions

El professorat assistent a la jornada obtindrà una certificació en què constaran les hores totals d’assistència.
Al professorat assistent a la jornada que presenti una comunicació, se li’n certificarà la publicació en línia per part del Departament d’Ensenyament.
Al professorat assistent a la Ruta literària se li lliurarà la certificació corresponent.

One thought on “Jornada Màrius Torres

  1. ibarriel

    Ho trobo interessantíssim. Com tantes i tantes convocatòries. Lamentablement, però, no em puc apuntar atès que el dia en qüestió he d’estar treballant amb els meus alumnes. Sóc mestra d’AA i una tasca a realitzar.
    Moltes gràcies,

    Isabel Barriel

Deixa un comentari