Cloenda del XVIII concurs El Gust per la Lectura 2012-2013

El 30 de maig va tenir lloc, a l’Auditori de CaixaForum de Barcelona, l’acte de cloenda del XVIII Concurs El Gust per la Lectura 2012-2013 en
el transcurs del qual es van lliurar els premis als alumnes i centres finalistes i guanyadors.

El veredicte del jurat i el reportatge fotogràfic es poden consultar en:

http://www.xtec.cat/web/projectes/lectura/gustperlalectura

Nota de premsa

XVIII Concurs El Gust per la lectura 2012-2013. Convocatòria i bases

El Servei d’Immersió i Acolliment Lingüístics convoca el XVIII Concurs El Gust per la Lectura, basat en la lectura i treball de les obres, i els dossiers didàctics corresponents, tractades en el seminari de formació que ha seguit el professorat durant el curs 2011-2012.

Informació i bases

Llibres del concurs El Gust per la Lectura 2013

Títols que seran inclosos en el concurs El Gust per la Lectura de 2013.

 

Primària

Poesia de Joana Raspall

CM: Com el plomissol. Grumets, 101. Barcelona: La Galera, 2011.

CS: Font de versos. Ala Delta Sèrie Verda, 5. Barcelona: Baula, Barcelona, 2011.

Rondalles d’Enric Valor

CM: La rabosa i el corb. Rondalles valencianes, 2. Picanya: Bullent, 2007.

CS: La mare dels peixos. Rondalles valencianes, 4. Picanya: Bullent, 2007.

Angela Sommer-Bodenburg

CM: El petit vampir canvia de casa. Sèrie blava. Barcelona: Grup Promotor, 2004.

CS: Històries de por. El Micalet galàctic, 49. Alzira: Bromera, 2012.

 

Secundària Obligatòria

Albert Casals: El món sobre rodes. Barcelona: labutxaca, 2010.

Lewis Carroll: Alícia al país de les meravelles. Barcelona: labutxaca, 2009.

 

Batxillerat

Pere Calders: Cròniques de la veritat oculta. Barcelona: Educaula, 2009

 

Jornada: informacions pràctiques

  • Punt d’informació

Trobareu el punt d’informació de la Jornada al vestíbul del Rectorat, edifici A.

  • Espais

A la sala d’actes del Rectorat hi haurà la conferència inaugural i la de cloenda. A més, hi tindran lloc les sessions del taller sobre la proposta didàctica de Joana Raspall, la divulgació del programa i l’exposició d’experiències docent de Primària. Aquests actes podran seguir-se per Internet.

Les sessions corresponents a Secundària tindran lloc al mòdul 2 de la Facultat de ciències de l’Educació, aules 21, 22 i 25.

  • Ordinadors

L’accés a la xarxa sense fils de la UAB és obert.

  • Esmorzar i dinar

L’organització dels Tallers no ofereix esmorzar. Tindreu a la vostra disposició les cafeteries de la Facultat de Ciències de l’Educació i  del Rectorat, per esmorzar i també per dinar si ho creieu convenient.

  • Material per emportar

El trobareu al punt d’informació de la Jornada a partir de les 13 h. Podeu agafar el material que sigui del vostre interès de les taules on està exposat. Demanem que tingueu en compte que hi ha molt professorat interessat.

  • Justificants d’assistència

Si necessiteu justificar l’assistència podeu demanar el corresponent justificant al  punt d’informació de  la Jornada, al vestíbul del Rectorat.

  • Acreditació de la formació

L’assistència a la Jornada s’acreditarà amb 5 h. de formació. Cal signar al llistat d’assistència per obtenir aquesta acreditació. Els llistats d’assistència estaran disponibles al punt d’informació dels Tallers al vestíbul del Rectorat, edifici A.

Les persones que, a més de la Jornada, finalitzin la formació telemàtica obtindran una acreditació de 20 h. Les persones que finalitzin la formació telemàtica sense assistir a la Jornada obtindran una acreditació de 15 h de formació.

  • Enquestes de valoració

Hem elaborat un formulari que us el farem arribar per correu electrònic amb posterioritat a la realització de la formació.

Gràcies per la vostra col.laboració i que tingueu un bon aprofitament d’aquestes activitats.

Jornada: com arribar-hi

 

Penseu de quina manera us convé més fer cap a la UAB, a la Jornada El Gust per la Lectura. Per planificar aquest desplaçament, us proporcionem l’enllaç a la pàgina de la universitat que reuneix aquesta informació. Us recomanem que, mitjançant l’aplicació «Com arribar a la UAB?», calculeu el mitjà de transport i l’itinerari més apropiat.

Com arribar-hi.

També podeu consultar els serveis que ofereix la UAB

Serveis UAB.

Jornada d’activitats al voltant d’Un país de lletres

Dissabte 14 d’abril té lloc al Palau Moja, a Barcelona, una jornada amb diverses activitats gratuïtes al voltant de l’exposició Un país de lletres, amb taller de lectura en veu alta, l’homenatge “Cent anys de Calders, Tísner i Sales, i moltes raons per llegir-los”, lectures en diferents llengües, un brindis per les lletres i un espectacle de lletres i música.

L’exposició Un país de lletres té per motivació l’efemèride, el 2012, dels 75 anys ?de la primera creació de la Institució pel govern de la Generalitat republicana l’any 1937, i els 25 de la seva recuperació el 1987 pel Parlament de Catalunya
restituït. Ha estat concebuda com un exercici de promoció de la lectura, de la presència pública de la literatura i dels escriptors catalans.

Oberta fins al 13 de maig.