Entre merlets

El dissabte 7 de maig es va realitzar la segona visita guiada del projecte “Entre Merlets” al Castell de Florejacs i a les Sitges.

La visita va comptar amb gairebé una cinquantena de persones i va ser tot un èxit, ja que es van tancar les inscripcions abans de la data prevista quedant llista d’espera pendent. La guia va ser la historiadora segarrenca Gemma de Solà.

Al finalitzar la visita amb clau de gènere al castell de les Sitges i Florejacs hi havia una sorpresa per les persones assistents. El concert del cor femení Galindaines, que és un cor format per 6 noies que canten música tradicional que s’ha anat transmetent oralment, principalment per les dones. El concert va tenir lloc a l’església de Florejacs.

Enllaç al video de l’actuació del cor Galindaina (Twitter de Tere Sala Izuriaga) https://twitter.com/TIzuriaga/status/1523111669458604033?s=20&t=iSVgiU-AupNSMBh2Ikvh0Q

Fotografies del Consell Comarcal de la Segarra

Aquest article ha estat publicat en Castells. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *