Reis 2020

Els Reis de l’Orient no s’obliden de Florejacs en el seu viatge arreu del món per repartir joguines als infants. Després d’uns anys d’oblit, el 2011 se’n van adonar del seu error i van córrer a solucionar-ho.

Enguany una cinquantena de persones de Florejacs i rodalies van esperar el Rei que va arribar per un dels portals del poble i va anar recollint la gent que l’esperava pels carrers. Tots junts es van dirigir a l’església on els assistents van poder recollir els seus regals i van poder conversar amb Sa Majestat el Rei. Per acabar tots plegats van compartir un sopar de germanor a la Rectoria.

Com que de mainada no en falta esperem que segueixin passant molts anys més! Ep, si es fa bondat, és clar…

*Fotografies d’Eric Vidal, Marc Farràs, Òscar Arrufat i Camins de Sikarra

Aquest article ha estat publicat en Reis. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *