Aturada i represa Pla d’esports

El passat mes de gener se’ns va comunicar, per part del Departament, que no estava garantit el pagament de les despeses del Pla d’Esports a l’escola, més enllà del 37 % del pressupost. Com que a mitjan gener ja portàvem consumida aquesta quantitat, se’ns va dir que s’havia d’aturar el Pla d’Esports. Així ho vam comunicar als pares i mares afectats i vam convocar una reunió per a les famílies per si volien una explicació. Posteriorment, a principis de febrer, es va fer una reunió entre totes les escoles, Departament i Ajuntament i es va proposar de continuar amb càrrec al romanent del Pla d’Esports de cursos anteriors, que, en el cas de la nostra escola, volíem dedicar a la compra i renovació del material d’esports. Es va acordar fer-ho així, tenint la possibilitat de que, a finals de febrer o març s’aprovi la continuïtat del Pla d’Esports, per part del departament i el ministeri, que són qui han de signar el conveni per a la continuïtat del Pla la resta del curs.
De moment l’hem continuat i podem fer front a les despeses dels monitors, almenys fins a final de març.

 

Quant a fbertome

Sóc mestre d'educació especial, amb destinació a l'Escola Riumar de Deltebre. Estic llicenciat en Psicologia i actualment exerceixo de director al meu centre. Sóc de Deltebre i tinc 51 anys.
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *