Inici Pla Esports

S’ha posat en marxa el Pla d’Esports d’aquest curs 2011-2012 amb un total de 29 alumnes, amb un nou monitor i amb noves propostes.
Aquest curs pretenem dinamitzar el Pla d’esports variant les activitats, fent difusió de totes les activitats, tant a Internet com a la revista i retornant a les 3 trobades anuals amb els altres centre del municipi.

En primer lloc donem la benvinguda a Albert Marin, nou monitor del Pla d’esports, després que Oriol Bertomeu ens ha estat acompanyant els darrers dos cursos.

En segon lloc informar-vos que aquest curs pretenem realitzar un grup de ball, com a activitat esportiva, dos cops per setmana, per donar cabuda a les peticions que l’AMPA ens va fer arribar l’any passat de fer més activitats que puguin interessar a les alumnes del nostre centre.

Per últim mostrar-vos la nova imatge del Pla d’esports a la nostra escola, creant aquest bloc per divulgar totes les informacions rellevants que el pla generi i que també anirem publicant a la revista de l’escola.

Per començar s’han fet la reunió d’inici al departament, per explicar les novetats d’enguany.
També s’ha fet reunió amb les altres escoles de Deltebre, l’Assumpció i Sant Miquel, per posar-nos d’acord amb les trobades, que ja estan planificades per als dies 17 de desembre, a l’Assumpció, 24 de març al Sant Miquel i 26 de maig al Riumar.
S’han redactat les circulars per a que s’apuntin els alumnes i s’han recollit, juntament amb els diners (35 € per alumne).
S’ha parlat amb el monitor nou, se li ha explicat el funcionament i se l’ha acompanyat els primers dies.
Finalment el dia 3 d’octubre s’ha iniciat el pla.
Actualment s’està redactant aquest blog, actualitzant la pàgina web, redactant una nova circular per al ball i enviant el llistat dels alumnes al Consell Esportiu per a l’assegurança.
Properament es penjarà tota la informació del Pla d’Esports al tauler d’anuncis d’entrada a l’escola.

De Pla d’esports

Quant a fbertome

Sóc mestre d'educació especial, amb destinació a l'Escola Riumar de Deltebre. Estic llicenciat en Psicologia i actualment exerceixo de director al meu centre. Sóc de Deltebre i tinc 51 anys.
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *