CAMPIONA DE CATALUNYA

Per segon any consecutiu, la Laia ha demostrat que amb esforç i constància podem aconseguir el què ens proposem. Ella practica el patinatge de velocitat i, entre d’altres, fa un dies va aconseguir dues medalles importants, la de Campiona de Catalunya en 35m i bronze en 700m.

FELICITATS!!!

Copia de IMG_2439

TREBALLEM LA NUTRICIÓ HUMANA 4T

Aquest curs els alumnes de 4t han treballat la nutrició humana.
A educacio física han elaborat uns murals dels ossos i l’esquelet .
A medi han fet el seu primer lapbook (llibre de finestres) .També han anat al laboratori a observar de ben a prop la tràquea, els pulmons, el cor i els ronyons d’un porc.
Finalment han construït uns pulmons artificials d’allò més originals.

FORUM JAUME CELA 4T

El passat 5 d’abril ens va visitar l’autor Jaume Cela, autor súper premiat per la seva trajectòria literària, per fer un fòrum del llibre que hem llegit aquest curs “Una troballa sorprenent”. Li vam fer moltes preguntes i ell encara ens va explicar més coses. Ens va agradar molt conèixer l’autor d’un llibre tan divertit.
A més, hem modelat un cocodril amb plastilina perquè el protagonista d’aquesta història és un cocodril d’allò més especial que es diu Dentetes.

Dia mundial de la poesia

Els nens i nenes de la classe del margalló ens han regalat aquest poema fet amb “shurikens” i els nens i nenes de la classe del cirerer l’hem ordenat i recitat.
Esperem que us agradi. Visca la poesia![youtube]https://youtu.be/fc5CKfUlMR4[/youtube]