Tarda de teatre a l’Escola Povill!!

IMG_20160404_152850

 

La tarda del dilluns 4 d’abril tota l’escola de secundària va anar al casal d’Olesa per veure l’obra “Sleepy Hollow” en anglès òbviament!!

Tots els estudiants van poder gaudir d’una obra molt exigent amb el públic, ja que demanava la participació d’aquest en tot moment. Per ballar, muntar a cavall, disfressar-se del fantasma de Sleepy Hollow o fins i tot per casar-se amb la protagonista!! Per tot això els nostres alumnes es van convertir en una peça fonamental perquè l’espectacle avancés, i clar per fer això necessitaven entendre bé les indicacions en anglès!!

Una gran tarda gaudida al màxim on no hi van faltar les rialles com podreu comprovar al vídeo!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *