DRETS HUMANS

Des de l’assignatura d’Ètica, a tot 3r de l’ESO, estem treballant els drets humans. Què són? Com es van crear? Amb quina necessitat es van crear? Es compleixen arreu del món? Per què a uns llocs sí i a altres no? Tots tenim dret a aquests drets? Algú els pot suprimir?… Uns drets que tenim pel sol fet de ser humans i que en molts casos passen desapercebuts o de la existència dels quals no en tenim coneixement.

En aquesta matèria es treballen els drets humans des d’un punt de vista audiovisual mitjançant la reflexió a través d’activitats participatives i dinàmiques. L’objectiu bàsic que es persegueix és treballar la reflexió crítica sobre els drets humans. A continuació, podreu gaudir d’un film de 3r A i un altre de 3r B on apareixen tots els alumnes amb cadascun dels drets humans. Seguim creant i fomentant el pensament crític!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *