Preparatius i emoció prèvia al programa d’intercanvi amb Alemanya

Hem començat el curs molt enfeinats perquè d’aquí una setmana ens visita la Bismarckschule d’Elmshorn (Alemanya). Els alumnes alemanys estaran a la nostra escola durant una setmana fent diferents activitats en anglès i excursions amb els alumnes de 3r d’ESO. I nosaltres anirem a Alemanya al mes d’abril.

Ja vam començar el curs passat enviant emails, també a l’estiu els whats app no van parar… i ara finalment arriben.

Estem molt contents, emocionats i atabalats a la vegada perquè els estem preparant jocs, un concurs i una ginkhana entre altres. Creiem que tots plegats ens ho passarem d’allò més bé i que la setmana es farà curta.

 

5e11d301-aa73-4095-8202-2578e4b54e62

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *