La casa: tipus, parts, espais, elements i estris

Comencem 6: la casa

Material professorat

Arnáiz, Pilar; Carreras, Gemma; Gómez, Fefa; Via, Rosa Maria; Martínez, David (il·lustrador). Comencem.Generalitat de Catalunya. Departament d’Educació. Subdirecció General de Llengua i Cohesió Social, 2006.

Material que ofereix un conjunt d’activitats i propostes didàctiques per facilitar l’aprenentatge de la llengua catalana a l’alumnat nouvingut que s’acaba d’incorporar al nostre sistema educatiu.
Etapa educativa: Cicle superior d’EP – Secundària.
Àmbit: Treball global de llengua

Què menjo? On visc? 1.3 Els mobles del menjador

GALÍ – Guia per a l’Autoaprenentatge Interactiu de la Llengua

Paquet d’activitats on s’han de situar cada peça en el plànol, trobar parts de la casa, objectes diversos en una sopa de lletres, mirar – clicar – escoltar i llegir, relacionar, trobar la parella, escoltar – observar i escriure, escoltar – llegir – repetir i comparar paraules i diàlegs, mirar – clicar – escoltar i llegir,  ordenar les síl·labes que formen una paraula i per finalitzar, escoltar un fragment i contestar amb veritable o fals.

Què menjo? On visc? 1.4 Els mobles de la cuina i el bany

GALÍ – Guia per a l’Autoaprenentatge Interactiu de la Llengua

Paquet d’activitats on s’ha de mirar – clicar – escoltar i llegir, relacionar, clicar – observarescoltar i escriure, ordenar les síl·labes que formen una paraula, trobar la parella, escoltar – llegir – repetir i comparar paraules i diàlegs, trobar objectes diversos en una sopa de lletres, escoltar un fragment i contestar amb veritable o fals i per finalitzar, omplir buits amb amb el nom dels dibuixos.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *