PRESENTACIÓ DELS PROJECTES I COMIAT

Avui, 17 de maig, ens hem trobat i conegut els tres grups que hem treballat en els projectes En Residència. Els tres hem desenvolupat un procés artístic diferent que ens ha portat a descobrir uns nous espais de coneixement.

El procés de treball que ens ha plantejat en Tom Carr, tenint sempre en compte els interessos i necessitats creatives dels alumnes, ens ha portat a un espai comú nou. En aquest nou espai els alumnes i tots nosaltres hi hem aportat sentiments, idees i propostes noves que ens han ajudat a portar endavant les diferents tipologies d’obres que hem creat sota el criteri artístic i professional d’en Tom. No ha estat fàcil, però crec que hem aconseguit fer uns bons projectes artístics, i n’estem orgullosos.

Crec que els alumnes han pogut experimentar que el fet creatiu comporta emoció, idees noves, una nova mirada sobre les coses que ja coneixem i que som capaços de transmetre-les a través de l’obra artística.

Gràcies al projecte En Residència, en Tom Carr, els alumnes i professors implicats de l’Institut Sant Andreu hem pogut viure una experiència artística de qualitat.

Glòria Mateu

Professora de Visual i Plàstica

 


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>