“PER QUÈ” (X Mascletà de l’institut Sant Andreu)

 

Com cada any per Sant Josep, l’institut Sant Andreu fa la mascletà. Gairebé sense adonar-nos-en hem arribat a la desena edició: com passen els anys…

Però aquest any, abans de la gran traca, entre tots vam fer una gran paraula al pati de l’institut: ‘’per què’’.

Jo m’encarregava de la lletra ‘’p’’ amb un company i la meva experiència al principi va ser que pensava que els alumnes que em van tocar de primer i tercer no farien cas de les meves indicacions, però em va anar molt bé ja que a tot el que deia em feien cas i es posaven on jo els demanava.

Durant tota la preparació de la paraula els professors anaven filmant i fent fotografies. Tot va anar genial i va quedar un gran vídeo i una gran paraula. Espero seguir fent més paraules perquè va ser una experiència molt positiva.

Adrián Parrón Méndez

 

 

El grup de Treball de Recerca vam baixar abans que la resta de classes per preparar-ho i organitzar-ho tot. Quan vam baixar el Tom, el Max i un grup de persones que ens ajudava amb el projecte de fer la paraula “per què” ja hi eren, i havien marcat uns punts claus amb cons i cordes per posar-hi a les persones, i així poder formar la paraula més fàcilment. En baixar la Gloria ens va dividir en grups de dos; cada dues persones s’encarregaven d’anar a una classe explicar el que haurien de fer i acompanyar-los al patí. La nostra feina no es quedava aquí, una persona del grup havia de baixar amb el grup al patí i col·locar-los al lloc correcte i una altra es quedava a la terrassa de secretaria per dirigir al seu company de baix sobre on posar a les persones: si hi havia massa espai entre persona i persona, si hi havia algú que estigués massa enrere… Quan la persona del grup de dalt considerava que la lletra ja estava acabada, baixava i es col·locava a la seva lletra. En algunes lletres van fer falta més persones, per la qual cosa van anar a buscar més classes.

Participar en la creació de la paraula fa il·lusió i després veure els resultats encara més. Quan estava asseguda a terra m’intentava imaginar com quedaria, quin seria el resultat, però mai m’hauria imaginat que quedaria tan bé com va quedar. Quan el Tom ens va ensenyar les fotos i el vídeo que havíem fet em vaig quedar impressionada.

Sandra Nocete

 

 

L’activitat que vam fer al pati de fer un “per què” amb la majoria d’alumnes de l’institut va ser divertida i interessant, perquè vam ser capaços de fer-la bé i sense problemes, manejant la situació i obtenint un bon resultat.

Alba Campos Giraldos

 

L’experiència de crear la paraula “per què” amb tots els alumnes de l’institut al pati va ser molt interessant. En un principi, creia que no sortiria bé pel fet de no haver fet cap assaig i també per ser tantes persones. Quan estàvem fent-lo jo pensava que no s’apreciaria cap lletra, però em vaig equivocar. En el vídeo podem confirmar que hem fet un bon treball ja que s’entén la paraula. Vam tenir petits problemes com que els nens es movien, faltava una mica més de coordinació entre tots, i que vam tardar bastant, però, per la resta, va estar tot molt bé.


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>