Moviment de masses

Sessió del 5 de març de 2012

El Tom i el Max proposen de fer un signe d’interrogació amb tots els alumnes de l’institut fent ús de mitja pista del pati. Ho volem fer el mateix dia que celebrem la Mascletà (fa molts anys que per Sant Josep l’institut Sant Andreu s’estremeix d’emoció valenciana), però encara hi estem donant voltes.

Valorem els possibles problemes que hi poden haver a l’hora de fer un signe tan complicat amb tot un institut. El primer problema és pensar des de quin punt entraria la gent al pati de manera que el signe s’entengués des d’un principi. Per no tapar el punt del signe d’interrogació, uns alumnes haurien d’entrar per la part superior i uns altres per la part inferior.

Aquí ens sorgeix el segon problema: com organitzar una multitud sense fer-hi assajos. Aleshores els alumnes proposem que cada un de nosaltres faci de guia d’un grup classe. Però també ens adonem que, encara que nosaltres els guiem, necessitem algun punt de referència; per tant, baixem al pati amb cinta adhesiva per calcular si realment hi cabrien tantes persones. Arribem a la conclusió que si els alumnes circulen i van sortint sense deixar de fer la forma, tots podran participar i el signe no quedarà estàtic, sinó amb moviment.

Encara s’està parlant d’aquest projecte i no s’ha confirmat si el farem, però esperem que sí.

 Laura Aguirre González


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>