Hem après a dirigir

Catorzena sessió: 6 de febrer de 2012

Avui en Tom ve acompanyat de quatre col·laboradors! Coneixem en Mark, becari del Màster d’Art i Educació que està col·laborant amb el MACBA. És alemany i encara no coneix gaire bé la llengua (ni el castellà ni el català), però té moltes ganes de conèixer el projecte. De fet, la seva tasca serà fer un seguiment videogràfic de les tres residències, de manera que les visitarà rotativament. A més del Mark ve l’Ariadna Miquel, del MACBA, i les dues coordinadores de tot plegat: la Laia Colell i la Núria Aidelman.

En Tom ens mostra el vídeo X, el títol del qual fa referència al símbol treballat al pati la setmana passada. A continuació proposem idees per fer la nostra tercera pel·lícula. Les principals: uns punts suspensius, un somriure, el coixinet que apareix al teclat dels telèfons, un cor. Baixem al pati i les duem totes a terme. En la realització d’aquests símbols dirigim i fem el muntatge nosaltres mateixos, ja que aquest cop en Tom observa i filma.

L’estona que queda de classe pugem a l’aula. Mentre uns treballen en els seus projectes, uns altres ajuden l’artista a enganxar formes de paper (creu, interrogant, exclamació) a la claraboia de la teulada de l’institut. Però de moment el resultat no és gaire satisfactori: caldria més espai i els colors del paper haurien de ser més vius… Seguirem la setmana vinent.

Aida Planas i Alba Aragón

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iIQJjAZE8s0&feature=plcp&context=C4e6db52VDvjVQa1PpcFOBufgnznlx9rbCQco75F6WGle6hMdayB8%3D[/youtube]


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>