Any nou

Desena sessió: dilluns, 9 de gener de 2012

Comencem la primera classe del 2012 visionant els alfabets dels companys que quedaven per ensenyar. Entre tots comentem els diversos estils de cadascú a l’hora de dissenyar grafies. Cada abecedari és ben diferent: uns arrodoneixen més les lletres i d’altres les fan més quadrades; els gruixos tampoc són els mateixos… Un altre objectiu és observar si s’entenen les lletres quan les ajuntem per compondre una frase (podria passar que no, o fins i tot una grafia podria confondre’s amb una altra). 

Mentre anem analitzant cada abecedari en Tom ens comenta que l’autor d’aquells que tenen una petita inclinació cap amunt és una persona amb una actitud positiva o que estava alegre en el moment de fer-lo!

Més tard, mostrem al Tom les vuit frases que ens havia manat buscar durant les vacances de Nadal. L’única condició de les frases era que havien de ser optimistes i motivadores; les podíem inventar, agafar-les d’autors, de  cançons…

Quan falten vint minuts per acabar la classe, veiem el projecte que vam fer amb el Max en què dibuixàvem el nostre nom amb la llum d’una llanterna. En Max amb la càmera configurava uns segons, i ens fotografiava dibuixant-lo com si l’estiguéssim escrivint en una pissarra.

 Sandra Nocete i Carla Parrón


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>