Alfabet d’ombres i alfabet de llum

Novena sessió: 12 de desembre de 2011

Torna a venir el Max!

En Tom ens mostra el resultat de l’alfabet d’ombres de la sessió anterior. Fins i tot ha elaborat un text curt amb aquelles lletres i el resultat ens sembla molt creatiu, diferent, divertit… També comentem el procés de retoc: en Tom ha retallat (amb un programa informàtic de retoc) únicament les imatges de les ombres de les mans que es projectaven i, a més, hi ha aplicat uns girs per potenciar la lletra que s’hi ha projectat. També ha escalat les lletres per poder tenir-les aproximadament de la mateixa mida i uniformar així l’abecedari.

Els dos artistes ens plantegen una activitat sorprenent: escriure el nostre nom amb diferents llums. D’un en un anem passant pel departament de Visuals per capturar amb la càmera el nostre nom escrit amb llanternes.

A la segona hora els professors ens presenten els criteris del projecte de recerca i comentem els dubtes. Seguim treballant…

Finalment, el Tom ens demana que busquem vuit frases optimistes per a la pròxima sessió (?!).

 Aida Planas i Alba Rodríguez

 L F A B E T   D ‘ O M B R E S

 

A L F A B E T   D E   L L U M

[vimeo]http://vimeo.com/34371516[/vimeo]


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>