Carta de Llucifer a l’Àngel (Laia)

Llucifer
Calderes d’en Pere Botero, 16
08195 Infern

Àngel (mòmia il·luminada)
Estel fugaç, 30
08482 Cel

Benvolgut Àngel,

T’escric aquesta carta perquè he de comunicar-te que no vull que em vinguis mai més dient-me que deixí de fer dolenteries, i tampoc em diguis que em dispararàs amb el teu “ultra raig celestial de tercera generació”, perquè sinó jo et tiraré dins les calderes d’en Pere Botero i ja no m’ho tornaràs a dir més. Per cert la teva super espasa làser algun dia desapareixerà i no la trobaràs perquè m’agrada molt i te la prendré.

Doncs bé, ja ho has entès.

Cordialment,

Llucifer

Infern, 7 de desembre de 2012

Laia Solé

Aquest article ha estat publicat en Cartes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *