Descripció de la Laieta (Laia)

 

La Laieta és una pastora molt dolça. Té els ulls marrons, el cabell llarg i marró, té els llavis vermellosos i gruixuts. Porta un jersei blanc amb una armilla negra i una faldilla vermella, també calça unes espardenyes de set brencs amb les betes de color negre.

És una nena simpàtica, alegre, agradable, amable i sobretot molt divertida amb tothom.

Ella està per en Xuclamel però ell sempre prefereix estar fent la migdiada.

La Laieta és molt amiga de la Caterina i la Rossita,(que són les altres dues pastores) i juntes s’ho passen molt bé però a vegades és barallen perquè una diu que en Xuclamel és el més valent, l’altra diu que no, que en Paperina és més simpàtic, i l’altra diu que en Cotoliu és més agradable, però al final sempre acaben posant-se d’acord.

Tots junts passaran aventures molt divertides i tots i cadascun d’ells faran tot el possible perquè tot vagi sobre rodes.

 

Aquest article ha estat publicat en Descripcions. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *