Carta d’en Paperina a Llucifer (Osman)

Paperina
Carrer del Rovelló, 11
754 El Bosc d’Amunt

Sr. Llucifer
Dimoni en Cap de l’Infern
666 L’Infern

Benvolgut senyor,

Tots els altres pastors i pastores, i jo, estem farts de què els seus dimonis no parin de fer entremaliadures. Ja sabem que està enfadat amb nosaltres, però si us plau digui-li als seus dimonis que de quatre a sis de la tarda no molestin, perquè és l’hora de la migdiada.

En cas que els dimonis no parin els segrestarem i ens els quedarem perquè vigilin les vint-i-quatre hores del dia les nostres ovelles. Si apareix vostè, l’àngel, ens ha dit que el farà desaparèixer per sempre més, amb la seva espasa làser de tercera generació.

Cordialment,

Paperina

El Bosc de d’Amunt, 6 de desembre de 2012

Osman Gené

Aquest article s'ha publicat dins de Cartes i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *