Aquesta última setmana abans de les vacances hem continuat creant i experimentant

Els petits d’infantil cada vegada reconeixem millor el nostre nom i el dels nostres companys i companyes.

Aquests dies hem estat ensenyant la inicial del nostre nom que hem fet a casa amb la nostra família i, fem un joc de reconeixement del nostre nom: l’identifiquem a la pissarra i enganxem la nostra fotografia. Després, individualment confegim el nostre nom tot fent servir segells amb forma de lletra.

Aquesta setmana, les classes d’I4 hem donat per acabada la porta de la classe. Entre tots hem pensat com les podíem fer i ens hem fet fotos fent de dracs i diablots. Hem fet un treball en equip i ens hem repartit la feina: uns han pintat el dibuix, els altres les lletres… Ens han quedat ben boniques i ara tothom sap com ens diem. Us agraden?

Als Miquelets i a la Torre del Rellotge ens agraden els experiments.

Aquesta setmana hem compartit els experiments que hem fet a l’aula i el que hem après.

Els Miquelets ens han ensenyat algunes qualitats de l’oli i l’aigua. Hem intentat barrejar l’oli amb l’aigua i amb colorant alimentari (blau, groc i vermell). Hem comprovat que no es barreja de cap de les maneres! En canvi, el colorant sí que es dissol amb l’aigua.

Per altra banda, la Torre del Rellotge ha explicat com va experimentar amb el most que vam portar de la sortida de la verema a Can Julià. Després de ficar-lo en una ampolla de vidre amb un embut, el vam tapar amb un globus. Els primers dies, el globus es va inflar, i al cap de les setmanes el globus s’ha “inflat cap a dins”. Això ha passat per un procés químic del most que omple de gas el globus. I, amb el canvi de temperatura de l’aire, passat un temps, ha fet que es fiqués el globus cap a dins.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *