MAQUETES I PORT AVENTURA

Hola famílies,

us deixo un grapat de fotografies dels vostres fills i filles treballant a l’aula tot el tema del circuit elèctric i l’elaboració de les maquetes. Per cert, ja ho heu vist però s’han convertit en uns fantàstics i fantàstiques artistes!

https://photos.app.goo.gl/EHmk9LCphPNrMtkv8

A més, us deixo les fotos de Port Aventura.

Que passeu un molt bon i merescut estiu i gaudiu molt de les vacances!

Una abraçada!

Maquetes circuits elèctrics C+G5

Bona tarda famílies,

Avui hem realitzat les mostres de les nostres maquetes per treballar els circuits elèctrics. La veritat que s’ho han treballat de valent perque han quedat unes maquetes espectaculars!!!

Han mostrat creativitat, esforç i dedicació a l’hora de realitzar-les i s’han sentit molt satisfets amb la feina realitzada.

Aquí les teniu!!

https://photos.app.goo.gl/QX1TWdcN93nfBWka8

Salutacions!

Sara

C+G5

Activitats plàstiques PT Jocs Olímpics i Maquetes

Benvolgudes famílies, per acabar el curs us deixem aquí les fotos de les activitats plàstiques que hem realitzat al Pla de Treball dels Jocs Olímpics. Hem fet amb fang uns Gambrinus i hem dibuixat el Cobi i la Petra, mascotes dels Jocs Olímpics de Barcelona 92.

També us deixem aquí les maquetes que hem realitzat en grup a l’àrea de Coneixement del Medi per tal de treballar el tema de l’electricitat.

FOTOS

Esperem que us agradin

Salutacions

C+G4

Coreografia Educació Física C+G5

Bon dia famílies!

Ahir vam realitzar la mostra de les diferents danses que vam crear per grups a Educació Física. Vam assajar de valent i ens van quedar magnífiques! Al ritme de ”Madre tierra” vam gaudir-ho!

Aquí us deixem unes fotografies per que veieu els assajos i les fotografies de grup! Al classroom trobareu els vídeos dels balls.

https://photos.app.goo.gl/bTfmthUmhjKkdbqA8

Salutacions!

Sara

C+G5

Sortida al teatre ”La nena dels pardals”

Bon dia famílies de C+G!

El passat dimecres 19 de maig vam anar al teatre d’Olesa a veure “La nena dels pardals”.
L’obra tracta d’un fet real que va ocórrer al 1958 a la Xina. El governador de llavors, Mao Zedong, va voler impulsar Xina per tal d’arribar a ser la primera potència a nivell industrial, per això va desenvolupar un projecte anomenat “Gran Salt Endavant” amb una campanya (Quatre plagues) en la qual, el govern va decretar la eliminació de quatre espècies que es consideraven letals per les collites: ratolins, mosques, mosquits i pardals.
Vam gaudir molt de la sortida!
Us deixem unes fotografies.
Salutacions!

ROBÒTICA EDUCATIVA

A la C+G4 hem treballat els circuits elèctrics, materials aïllants i conductors, a partir de diferents propostes, entre elles els jocs i les possibilitats de fer música amb l’ajuda de la robòtica educativa. A partir d’aquestes propostes, els grups de treball faran les seves pròpies produccions. Estem desitjant veure com es desperta la seva imaginació i creativitat.

De moment AQUÍ us deixem les fotos de les propostes.

Salutacions