ROBÒTICA EDUCATIVA

A la C+G4 hem treballat els circuits elèctrics, materials aïllants i conductors, a partir de diferents propostes, entre elles els jocs i les possibilitats de fer música amb l’ajuda de la robòtica educativa. A partir d’aquestes propostes, els grups de treball faran les seves pròpies produccions. Estem desitjant veure com es desperta la seva imaginació i creativitat.

De moment AQUÍ us deixem les fotos de les propostes.

Salutacions

Sortida al Coll d’Estenalles C+G1, 2 i 5

Hola famílies,

El passat divendres les comunitats de més grans 1, 2 i 5 vam anar d’excursió al Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i l’Obac amb l’ajuda de tres monitors experts en natura que ens van explicar un munt d’informació sobre el parc, els animals, la vegetació i els tipus de roques.

No ens va fer molt bon dia, però tot i així vam pujar un tros del Montcau, hi havia unes grans vistes.

Us deixem aquí unes fotografies perque gaudiu!fotografies

 

Salutacions.

Tutor i tutores

Sortida a Sant Llorenç de Munt i l’Obac

Hola famílies, ahir dilluns les comunitats de més grans 3 i 4 vam anar d’excursió al Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i l’Obac, amb el guiatge de 4 monitors, que ens van explicar les plantes, arbres, animals i tipus de roques que podíem veure en el recorregut. Vam ser valentes i valents i vam pujar fins d’alt de tot del Montcau!!

Us deixem aquí les fotos, si en alguna ens veieu amb el nas a fora 🙂 penseu que era necessari per poder respirar i pujar dalt de tot!!!

Salutacions.

Tutores

Les etapes històriques

Bona tarda famílies de les noies i nois del G+2,

a medi estem treballant les etapes històriques amb tots els esdeveniments i les civilitzacions pertinents. Volem fer un eix cronològic gegant per penjar a la classe per tant hem de treballar de valent. Ja portem un parell de setmanes i es comencen a veure els magnífics resultats!!!

Quan el tinguem sencer també penjarem la foto!

Fins aviat!

https://photos.app.goo.gl/3tsGFi5HheUDUdP68

 

Primeres setmanes del 2n trimestre

Bon dia famílies!

Ja portem gairebé un mes de trimestre i ha passat volant! Us voliem deixar un ventall d’imatges d’activitats que hem anat realitzant aquests dies al grup C+G5.

-Hem realitzat cerca d’informació i hem creat lapbooks a medi per aprendre d’una manera més visual i cooperativa.

-Hem aprés lettering gràcies a les nostres companyes per millorar la nostra caligrafia i presentació.

-Hem realitzat activitats interactives a anglès com kahoots, sopes de lletres, mots encreuats… per aprendre vocabulari a més a més del Classbook i l’ActivityBook.

-Hem realitzat jocs cooperatius, joc esportius i rondos a Educació Física.

-Hem treballat a alternativa les diferents ètnies i cultures gràcies a unes companyes i hem realitzats debats i assemblees.

-Hem treballat els diferents àmbits a partir de la cerca d’informació, activitats interactives, grups cooperatius, PT…

Entre altres moltes activitats.La veritat és que som una classe ben treballadora! Us deixo aquí les fotografies.

Fotografies

Sara