CONEIXEM EL TALLER

Els nens i nenes de P3 ja han començat a fer Tallers. Com ja sabeu es tracta d’un espai petit i acollidor, ple de propostes molt variades, amb materials engrescadors, que conviden als alumnes a jugar i aprendre. Tant al taller com a les seves aules, els  alumnes van desenvolupant les diferents capacitats curriculars:

1.Aprendre a ser i actuar d’una manera cada vegada més autònoma.

2. Aprendre a pensar i a comunicar.

3. Aprende a descobrir i a tenir iniciativa.

4. Aprende a conviure i habitar el món.

Al taller treballem en petit grup (10-12 alumnes), fet que permet una atenció més individualitzada, i  que els nens i nenes vagin traient la seva creativitat innata.

Durant aquest primer trimestre hem treballat de valent!!

Aquí teniu un recull de fotos:

Racó de creació lliure

Racó de fang

Racó de  pintura

La taula de llum

La taula d’experimentació

 

ELS TALLERS A P3

Benvolgudes famílies,

Durant aquest primer trimestre han passat moltes coses interessants al taller. Els alumnes de P3 han fet un primer contacte i els ha agradat molt trobar diferents materials amb els que, de moment, estan explorant i descobrint el gran ventall de possibilitats que  els hi poden oferir (la pintura, el fang, la llum, la farina,…). Cada cop es mostren més creatius, autònoms i motivats. Aquí teniu un recull de fotografies on podreu observar i descobrir que bé que ens ho hem passat!!! Només heu de fer un clic a sobre de la vostra classe.

TALLERS FANTASIA

TALLERS NEMO

OMBRES, LLUM I COLOR

Els alumnes d’Educació Infantil estan immersos en un nou tema: L’OMBRA, LA LLUM I EL COLOR.
El taller s’ha enfosquit per donar pas a diferents materials que ajuden a fer projeccions i orientar-se en l’espai, descobrir les ombres pròpies i dels objectes, a observar els cosos transparents, translúcids i els opacs, representar i vivenciar contes en un format diferent, treballar els colors i les diferents formes geomètriques,etc.

Veure més fotos.

TALLERS EN FAMÍLIA

Durant el mes de Març hem pogut gaudir de la companyia de les famílies de P3 als tallers. Cal dir que han estat unes sessions molt especials on els alumnes han pogut estar amb els  pares i alguns germans més petits. Els nens i nenes de P3 tenien moltes ganes de demostrar tot allò que han après a fer, compartir junts estones de joc i deixar anar la imaginació.

Un cop més agrair a totes les famílies la vostra participació i col.laboració. 

Veure més fotos

NOVES PROPOSTES AL TALLER

Engeguem el segon trimestre amb molta força!!

Al taller tenim racons nous i d’altres que encara es mantenen degut  a la gran demanda dels nens i nenes d’educació infantil. 

Ampliem les propostes d’art:
Fem pintura amb brotxes i ruixadors i decorem gots de vidre amb pintura especial.

Treballem el plà i el volum modelant fang. Els alumnes de P5 estan molt engrescats amb la saga Star Wars. Aquest interès els va portar a construir algun dels habitatges dels personatges de la guerra de les galàxies.

El racó d’invents ens ajuda a deixar còrrer la imaginació i crear objectes com per exemple: perruques, avions, grues de demolició, coets, màscares, espasses, baretes màgiques, ales de fada…

A la taula de llum tenim material nou translúcid amb formes i colors diferents. Construïm, classifiquem, observem…

També confegim cares molt divertides ordenant les diferents parts.
Identifiquem animals a través de les seves radiografies. Reconeixem i parlem sobre alguns aspectes dels diferents éssers vius. Característiques del seu cos, com es desplacen, com es reprodueixen…

  Si voleu veure més fotografies feu clik en aquest enllaç.

  ELS PRIMERS DIES DE TALLER

  Ja hem engegat els TALLERS!!!! Els alumnes de P3, P4 i P5 han començat a posar en marxa la seva creativitat. Per començar tenim 5 racons diferents per explorar: El mini món natural basat en el mar, el racó de fang i modelatge, el racó de pintura, el racó científic de separació de la barreja i el racó d’invents.

  Durant aquest dies han passat moltes coses interessants al taller. Els alumnes de P3 han fet un primer contacte i els ha agradat molt trobar tots aquests materials tan diversos. De moment estan explorant i descobrint el gran ventall de possibilitats que aquests materials els hi poden oferir.
  Els alumnes de P4 tenen les idees molt clares i gairebé ja no necessiten ajuda per donar forma als seus pensaments.
  I per acabar els alumnes de P5, no només venen amb les idees mooooolt clares, sinó que s’atreveixen a plantejar-se reptes, fer invents i comprovar si funcionen, modelar per representar objectes o coses molt més concretes de la vida quotidiana, fer produccions d’art molt més elaborades i observar l’entorn amb molta més precisió.
  FOTOS P3
  FOTOS P4
  FOTOS P5

  SOM UNS ARTISTES!!

  Amb acomiadament del Rei Carnestoltes, tornem a posar-nos en marxa amb els tallers. Els infants de p3 i p4 teníen moltes ganes d’estar de nou entre la pintura, el fang i els gomets. Mostren ganes e il·lusió  a l’hora de posar-se les bates i dir de nou que van als tallers. Mica en mica van aprenent i desenvolupant la seva creativitat e imaginació, això es reflecteix en les seves obres d’art.
  Fotos tallers p3 i p4