Projecte: La classe dels Superpoders

Hola famílies,

Finalitzem el projecte dels Superpoders amb molta informació nova dels superherois i les  superheroïnes. Hem pogut veure que no cal tenir una capa o un escut per tenir un poder. Tots tenim un superpoder increïble que ens converteix en persones úniques i irrepetibles.

Per finalitzar aquest  projecte hem creat un supervídeo molt  bonic! Esteu preparats per conèixer els superpoders de la nostra classe?

Esperem que us agradi molt!!!

https://youtu.be/8mSQUAmL-xg

EL MES D’ABRIL A P3

Aquest mes d’Abril hem gaudit de l’arribada de la primavera, decorant l’aula i observant els canvis al nostre entorn. També hem celebrat les Jornades Culturals, particularment la Diada de Sant Jordi.

Continuem jugant i aprenent moltes coses gràcies a moltes de les aportacions que feu tots plegats: portant cucs de seda i donant-lis de menjar,  col.laborant amb contes per fer una paradeta de llibres per Sant Jordi…

Esperem que us agradi el recull fotogràfic que hem fet.

P3A Els doctors i les doctores

P3B Els superanimals

L’equip de P3

 

 

JORNADES CULTURALS

Hola famílies! Fa uns dies vam celebrar les jornades culturals. Durant el matí de dimecres vam fer la jornada esportiva on vam gaudir de jocs i materials diversos com: l’aranya, la bomba, fer moure el paracaigudes, els lliscants…també vam crear un espai per fer ioga o just dance.

Divendres vam celebrar la diada de Sant Jordi i vam fer una sessió de contacontes a càrrec de l’Espe de la biblioteca municipal. També vam visualitzar l’obra de teatre feta per les mares de l’AMPA i van emportar-se el resultat del taller de Sant Jordi que vam anar fent durant la setmana. Aquí us deixem unes imatges. Esperem que us agradin!

Classe dels doctors i doctores

Classe dels Superanimals

Classe dels Superespecials

Classe dels Superpoders 

Classe dels supervalents i les supervalentes

Classe dels superinvestigadors i superinvestigadores

Classe dels Superartistes