Sortida al Pavelló Sant Bernat

El passat dimecres 13 de febrer, els nens i nenes de P5, vam realitzar una sortida al poliesportiu Sant Bernat per fer una activitat de gimnàstica.

Es tracta d’una jornada organitzada pel seminari de professors/es d’Educació física del poble junt amb el Club gimnàstic d’Olesa.

Vam sortir ben d’hora caminant fins a l’altra punta del poble. En arribar vam esmorzar, i seguidament va començar l’activitat.

Primer uns escalfaments, després vam poder experimentar amb 4 estacions d’entrenament i per finalitzar vam fer uns bons estiraments.

Sort que vam tornar en bus, perquè estàvem esgotats!

Us deixem amb algunes FOTOS.

I AQUÍ en trobareu més!

El projecte de Van Gogh

Com ja sabeu, els nens i nenes de P5A, som la classe de Van Gogh. A principi de curs vam iniciar un projecte envers aquest pintor, i de manera globalitzada i significativa, hem fet una serie de racons i activitats molt enriquidores per a tots. A través de les activitats proposades, hem après moltes coses sobre aquest pintor, ens hem fet preguntes i buscat informació, hem gaudit experimentant amb diferents tècniques plàstiques, hem treballat el retrat, el conte adaptat per a la ràdio…

I aviat començarem a fer la disfressa de Carnestoltes!

Us deixem amb un recull de fotos on podreu veure les diferents activitats.

Recull de fotos

Mapa conceptual

Gràcies per la vostra col·laboració!