I una setmana més a la comunitat de petits hem après molt…

 

A la classe dels Cavallets continuem practicant el traç vertical: primer ho fem en gran grup al paper d’embalar i després, individualment també fem servir el rodet i la pintura, però fem el traç a un full DIN A3.

Durant aquesta setmana els infants d’ I4  hem estat treballant les formes geomètriques i l’autoretrat. D’aquesta última, hem pogut repassar totes les parts que tenim a la nostra cara, observant-nos en un mirall i després dibuixant-nos en un paper. Les formes geomètriques les hem anat identificant i triant la que més ens agradava per plasmar-ho en el nostre dibuix. Com podeu veure són uns grans artistes!!

Aquesta setmana a I5 hem aprofitat el treball dels drets dels infants, i particularment el dret a la Salut, per dur a terme una activitat que pensem que ha estat prou engrescadora i significativa per als vostres fills i filles. Per tal de rebre assistència mèdica hem fet les nostres pròpies Targetes Sanitàries i d’aquesta manera hem donat sentit a la necessitat d’escriure els nostres cognoms per tal d’identificar-nos. Per això, hem creat un model de targeta que a l’ordinador, clicant les lletres al teclat, cadascú ha personalitzat escrivint el seu nom i els dos cognoms. Un cop impreses, els nens i nenes han agafat la seva i al darrere hem practicat el traç vertical per tal de crear el nostre codi de barres. Ja les teniu per fer-ne ús a casa!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *