WIKIPARK

WIKI PARK PARQUE INFANTIL - Publicaciones | Facebook

UBICACIÓ:

  • Calle FUERTEVENTURA ESQ. CANADA
  • Sabadell

HORARI DEL CENTRE O DE LES ACTIVITATS:

  • 11:00-14:00 
  • 17:00-20:30

DADES DEL CENTRE:

DESTINATARIS: 

En el nostre chiquipark és fan les celebracions d’aniversaris dels més petitS, però l’espai també el poden compartir amb els seus familiars, per així possibilitar que els infants es sentin més segurs en un espai desconegut. També els infants poden gaudir de l’espai acompanyats d’una monitora, quan la seva família estigui dinant o sopant en el restaurant La Graella.

ACTIVITATS: 

Primer de tot, tots gaudiran d’un esmorzar o d’un berenar, segons en quin moment del dia celebrin l’aniversari. Desprès segons el que he comprovat arriba el moment que més agrada als infants. Quan surt la nostra mascota amb la pastís d’aniversari, per a que el protagonista d’aquest event pugui bufar les espelmes. El protagonista de l’aniversari també gaudirà d’una corona personalitzada amb el seu nom i la seva edat. També es fan activitats d’animació, com jocs especialitzats segons les edats dels infants, balls amb cançons infantils i cançons de plena actualitat per poder ballar, per últim l’infant qui vulgui podrà pintar-se la cara amb l’ajut dels animadors i animadores. 

wikipark hashtag on Twitter

TIPUS DE SERVEI, NORMATIVA, PROJECTE EDUCATIU I ELS SEUS VALORS:

El servei que oferim és privat, ja que hauran de pagar la quantitat determinada per les festes d’aniversari, el preu  variarà segons la quantitat d’infants i el dia de la celebració. En el cas de deixar l’infant per a que jugui, quan s’està fent un servei a la Graella, hauran de deixar un total de 4€ per infant. 

Som un centre lúdic, basat en el temps de lleure. L’infant no haurà de seguir unes activitats reglades sinó que podrà fer el que desitgi en cada moment de la seva estància.

Nosaltres com a centre lúdic hem de seguir unes certes normes de seguretat per als infants que ho gaudeixen, com per exemple: el terra dels sectors on els nens disfruten ha de ser tou, hem de cobrir les barres del recorregut amb un material tou per tal de que el nen no és faci mal, els nens no poden portar les sabates dins de les atraccions…

Principalment, els valors que promovem es la diversió i el companyerisme.

PERFILS PROFESSIONALS I RECURSOS:

En aquest chiquipark gaudim de monitors i monitores entre 18 i 25 anys d’edat amb personalitat carismàtica, extrovertida, emprenedora, eficaç, responsable i el més important és que empatitzi amb l’infant, per crear un ambient segur i harmoniós. 

Disposem de dues seccions, la primera, el nostre restaurant braseria on oferim tot tipus de menús variats adaptats per tot tipus d’edats. D’altre banda tenim el WikiPark, on disposem de: un castell inflable, un recorregut constituït per dues plantes amb piscina de boles, tobogans, obstacles… Per últim tenim la zona de taules llargues en cas d’aniversari poguer portar-li el pastis a l’infant i donar-li els regals pertinents.

Restaurante: La Graella - WikiPark | Sabadell Restaurante: La Graella - WikiPark | Sabadell

INFANTS AMB RISC SOCIAL I ADAPTACIONS: 

En el nostre cas, ens trobem infants amb diverses situacions socials ja que cada cop venen nous grups amb infants nous.

Per desgràcia, part de les nostres instal·lacions no tenen accessibilitat per a infants amb deficiència funcional, ja que es tracta de castells inflables, piscina de boles… En aquest cas l’infant podrà gaudir d’una bona estona amb el personal del WikiPark. 

 

Imatges trobades a: https://es-es.facebook.com/Restaurantelagraellasabadell

 

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *