FQ-experiments

Us presentem FQ-experiments un portal de Youtube on podreu trobar un munt de vídeos amb experiments senzills i totalment explicats per realitzar amb alumnat de diferents edats. Els materials utilitzats són fàcils de trobar.

Trobareu més informació a la seva pàgina web.

Aquí us en deixem un exemple:

2 comentaris a “FQ-experiments

  1. Gràcies Emília, ens anirà molt bé per poder anar més al gra quan busquem algun experiment assequible per poder fer amb els petits, em guardo l’enllaç.

    Tonets

  2. Hola Anna,

    Malgrat l’oferta en Internet és molt ampla, la veritat és que sempre va bé tenir a mà un recull com aquest, que ens ajudi a trobar ràpidament l’experiment que necessitem, per a fer més entenedors els continguts del currículum.

    Una forta abraçada, Emilia. 😛

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *