Les TACs en nens i adolescents

El portal de promoció de la salut i el benestar infantil Faros de l’Hospital Sant Joan de Déu presenta un nou informe, el novè, que analitza què avantatges i riscos impliquen les noves tecnologies, quin consum fan els nens i adolescents, i facilita una guia detallada de recomanacions perquè els pares puguin fomentar en els seus fills un ús saludable.

Els autors de l’informe asseguren que un ús responsable, educatiu, creatiu i supervisat pot ser molt beneficiós per al desenvolupament del nen perquè li pot ajudar a formar-se en les competències que requereix el món actual. Afegeixen, a més, que la precocitat en l’accés a les noves tecnologies no ha de ser vist com un perill sinó com una bona oportunitat educativa per ensenyar als nens bons hàbits en la utilització dels dispositius i consum de continguts digitals, perquè durant l’etapa infantil els nens busquen la complicitat i consell dels pares mentre que en l’adolescència es tanquen i la família ja té molt poques possibilitats d’intervenció.

Aquí teniu l’enllaç de descàrrega.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *