Portal de lectura infantil

Us recomanem feu una passejada pel portal de lectura infantil El Bosque de les Fantasías de l’escriptora Almudena Orellana i del dissenyador web Jesús Falcón, dedicat al món de la literatura i l’oci educatiu infantil i juvenil.

Aquest lloc web ofereix la possibilitat als pares i/o educadors a accedir a poemes i contes curts originals, des de la seva pàgina principal i xarxes socials, a més d’altres recursos per a l’oci, com a activitats escollides especialment per a tota la família o audiocontes i videocontes amb històries clàssiques de sempre al seu propi canal de Youtube.

Com a exemple, us posem un relat curt i un videoconte:

Un comentari a “Portal de lectura infantil

  1. Retroenllaç: Portal de lectural infantil | TACTIC | Scoop.it

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *