Caceres del tresor

Una Cacera del tresor és un tipus d’activitat didàctica molt senzilla que consisteix en un seguit de preguntes i una llista de direccions de pàgines web, de les quals es pot extreure o inferir les respostes.

Les caceres del tresor són estratègies útils per adquirir informació sobre un tema determinat i practicar habilitats i procediments relacionats amb les tecnologies de la informació i la comunicació en general i amb l’accés a la informació a través de la Internet en particular.

Podeu utilitzar caceres que ja han estat creades per d’altres professionals de l’ensenayament o bé crear-ne les vostres pròpies.

Us oferim, a continuació, tot un seguit d’enllaços on trobareu més informació i exemples sobre les caceres:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *