Primer trimestre, curs 21-22.

Hola tothom,

Aquest curs, ha  començat  d’una manera, una mica diferent i COMPLICAT. Ja sabeu que vaig estar de baixa. Però amb la Victòria vau continuar el projecte que havíem engegat junts i va quedar super bonic. Tant en el passadís.

com el de la classe.

Després ens van solidaritzar amb el volcà, que malauradament, encara no ha acabat la seva erupció… I vam voler fer-los costat amb unes cartes als nens/es de la Palma i fer-los saber que estàvem amb ells. I ho vau fer molt bé. Les vostres cartes amb els vostres missatges i dibuixos els ha encantat!!!!!!

Gràcies per ser tant… MACOS!!!!!

Sé que ha sigut un inici diferent, intentarem seguir publicant cosetes que anem fent a classe.

De fet, ara estem preparant un calendari ben maco d’Advent que aviat compartirem amb vosaltres.

Seguim en contacte!!!!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *