San Jordi 2020

Hola nois, hola noies,

arriba Sant Jordi i volia convidar-vos a llegir, que segur que ho esteu fent cada dia una estoneta i he trobat alguns llibres que us volia recomanar.

Mireu…

És un àlbum il·lustrat del Nou Testament per Noies i nois d’entre 6-9 anys “Com van a creure en Jesús si no han sentit el seu missatge? I com van a sentir el seu missatge si ningú ho proclama? ” El missatge de Jesús és la seva pròpia vida. És una immensa sort de tenir l’oportunitat de conèixer-la. Aquest llibre explica alguns dels seus moments. Qui coneix aquesta història meravellosa no només queda fascinat per ella sinó que guanya un company de viatge que l’acompanyarà tota la vida.

També està aquest altre que trobo … un encant per anar-nos a dormir. Serà un llibre que segur conservareu i recordareu durant molt de temps amb carinyo.

 

I per últim, per no ser pesada, aquí us recomano el relat de Noè i el diluvi

“Noè és el protagonista d’aquest meravellós relat. Encara que siguin històries inventades, compten grans veritats. Els descendents d’Adán i Eva …. Llegiu el resum que fa la llibreria Claret

A més, per tal de recordar per on aneu en el llibre que llegiu, aquí us enllaço uns punts que espero que us agradin, senzillets però macos, oi? Alguns només els heu de imprimir, d’altres a més els podeu pintar i el últim l’heu de retallar pintar i COMPTE enganxar com es veu en la foto.

             

Espero que hagueu gaudit a pesar de ser un Sant Jordi diferent.

De fet propostes n’heu tingut per tot arreu…. Petons virtuals!!!