Els amics de Jesús.

Un cop més estic amb vosaltres.

Aquesta vegada per a parlar-vos dels amics de Jesús.

Però abans de fer-ho volia compartir amb vosaltres una historia que fem a quart del llibre de text que fem servir normalment. És la historia de l’Ona

M’agradaria que després de llegir-vos-la em contesteu aquesta petita activitat ,que després de fer-vos una còpia i posar-li el vostre nom i curs, me la retornéssiu a la mateixa carpeta en  la que us la heu trobada.

I amb aquesta historia que espero us hagi portat a fer-vos una reflexió… Ara sí, us vull parlar de com Jesús també, després de ser batejat pel seu cosí Joan Baptista, va escollir uns amics molt especials que l’acompanyarien durant tota la seva vida pública.

En el següent PDF trobareu: a la primera pàgina una sèrie de vídeos  que van adreçats tant per a petits com per els més grans.  On se’ns explica com va escollir Jesús els seus millors amics.

També trobareu algunes cançons. Només cal que aneu clicant a sobre de cada amic de Jesús.

A la segona pàgina trobareu una sèrie d’activitats interactives.

Per acabar, a la tercera pàgina trobareu activitats per imprimir i/o fer amb el Paint (si us és més còmode) i que estaré encantada de que me les torneu, després de posar el vostre nom i curs,  a aquesta carpeta.

Espero que gaudiu molt amb Jesús i els seus amics.

Un petó virtual molt fort