Temps litúrgic

Sabeu que els cristians també tenim un calendari? Que al llarg de l’any es van succeint els temps litúrgics? Voleu veure com ens ho explica en aquest vídeo?

Després de veure el vídeo, us atreviu a respondre unes preguntes? Torna a veure’l responent algunes preguntes. Estigueu atents… i us sorprendreu de tot el que heu escoltat i après.

Els nens/es de 4t, 5è i 6è espero la vostra reflexió sobre els temps litúrgics després d’haver vist i fet les preguntes del vídeo. No vull que escribiu un llibre, però sí una reflexió amb cara i ulls. Recordeu de posar el vostre nom i curs.

D’altra banca, podem fer una roda que ens senyali el moment litúrgic en el que ens trobem… Aquest és el dibuix que haureu de descarregar-vos i amb el que haureu de treballar.

Temps litúrgic

Per tal de fer-ho bonic, podeu utilitzar una cartolina de color, com a base, on enganxar aquest dibuix que segur que us quedarà preciós quan l’acabeu de pintar.

Una vegada retallat, l’enganxeu a la cartolina i ara vindria el moment de demanar ajuda als pares per foradar el centre, on posarem l’agulla que ens senyalarà el moment en el que ens trobem.

Espero que gaudiu fent aquesta activitat i em retorneu la vostra feina en aquesta carpeta que comparteixo amb vosaltres, això sí, no oblideu de posar el vostre nom i el curs en el que esteu.

Aquesta roda, és una feina que va adreçada a tots els nens. La podeu fer sols o amb els pares i qualsevol dubte, ja sabeu que me’l podeu consultar.